Monday, 4 February 2013

Menanti Hari di Johor Bahru

Sekarang ni cuma menanti hari untuk kehadiran ahli baru dalam keluarga kami. Aku mengambil cuti awal 2 minggu dari due date yang dijangkakan oleh doktor. Doktor expect 8 Februari 2013. Jadi aku telah mengambil cuti bermula 25 Januari 2013 dengan harapan supaya baby ni keluar awal :p .. Tapi hari dah 4 Februari, baby still tak mahu keluar lagi.. Seronok duduk dalam perut mama yer :)

Seminggu yang pertama duduk kat rumah mak mertua, mula mula tu segan la juga..Tapi bila dah dekat seminggu, aku dah rasa lemau dah duduk kat sini. Nak keluar rumah, tak tahu nak pergi mana. Husband pula kerja tiap tiap hari. Dia ada ajak pergi pejabat dia, tapi seganlah. Akhirnya melepak kat rumah je dengan mak mertua sekali. Nasib baik mak mertua sporting dan baik hati..apa aku minta semua dapat sampai segan nak minta lagi dah..Jadi bila dia tanya nak ke tak nak..laju je aku jawab tak mahula ibu, tak apa..mira okay jer.. baik tak ?? menantu yang baik kan..hehe

Aku ada update status kat facebook cakap aku L~E~M~A~U. Lepas balik dari medical check up kat klinik tadi, baru teringat, aku kan ada blog..Daripada buang masa sesaja. dan buang duit sebab shopping hari hari thru online. Baik aku update post dalam blog ni. Betul tak.? At least, tak adalah lemau sangat.masih boleh berfikir dengan waras..

Tajuk apa agaknya yang sesuai untuk next entry. Pasal nak berpantang nanti ataupun pasal tempat-tempat menarik kat johor nie.. Buat dua dua sekali gus pun ok rasanya kan..

Next mission, entry menarik akan dikeluarkan.. ^_^

No comments:

Post a Comment