Friday, 22 June 2012

~Melaka Journey~

Selamat Pengantin baru Akmar...

Semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia  ke anak cucu...

Pagi-pagi lagi dah bersiap nak pergi Melaka tapi naik bas je sebab I tak larat nak drive jauh jauh sekarang...Sangat mengantuk dan kereta pun tak hantar servis lagi..

Sampai Melaka Central nanti boleh mintak tolong adik jemput. Untung ada adik kat Bandar Melaka tue.. ^_^ weeeee...

Hadiah hutang dulu ye sebab nak bawa jalan jauh jauh ni macam tak sesuai ... ^_^

Akmar ni tinggal kat Taman Sri Gombak tapi dia buat majlis di Melaka plak...jauhnyaaa..tapi apa nak buat..itu kan kampung dia..At least dapat jenjalan jauh sikit..bukannya selalu kan.. 

Orang kahwin sekali seumur hidup kan kan kan ...!!!

Jauh perjalanan, luas pemandangan

Tapi nanti jumpa suami di Melaka Central sebab dier bertolak dari Johor... Dari Melaka kami berjumpa dan akhirnya kembali ke Melaka untuk menjadi meeting point..Dan turun pada adik  lelaki I yang ada di Melaka sekarang nie...

My wedding
Letak gambar wedding sendiri dulu... Nanti baru update gambar pengantin yang d latest ok..hehe

No comments:

Post a Comment