Wednesday, 26 October 2011

Pameran Pengantin by Urban Vibe Kembali Lagi

Sudah lama rasanya tak update pasal Pameran Pengantin sebab sibuk dengan persiapan untuk bertunang hari tu sampai dah tak larat nak follow pameran pameran ni semua..

Tapi kini Pameran Pengantin anjuran Urban Vibe kembali lagi..

Kali ini bertempat di SACC Mall, Shah Alam.

Pada 28 - 30 Oktober 2011.

Dari pukul 10 pagi sehingga 9 malam.


Kali ni I wajib pergi untuk satu jer tujuan..iaitu nak survey kad buat kali yang terakhir dan booking catering.. I dah target 1 catering ni yang my mom sangat suka..sampai dah tak toleh kat catering lain..tapi price dia mahal sangat..Then dari bulan 5 dah dapat tahu dia akan join pameran kali..Jadi wajib pergi untuk dapatkan price n pakej yang menarik dari dia..Harap-harap catering tue tak tarik diri pulak nanti..Nanti I frusssttt....huhu..

Apa lagi..jom kita pergi Pameran Pengantin di SACC Mall, Shah Alam kali nie..

Jangan Lupa ^_^

No comments:

Post a Comment