Monday, 3 October 2011

Lagi Gambar Tunang

Sementara masih panas..a.k.a H.O.T Stuff..meh kita upload picture tunang banyak-banyak... ^_^ ..nak upload kat FB takut rakan-rakan muntah hijau coz asyik upload gambar tunang..jadi I upload kat sini sbb ini page I n I bleh wat apa yang I suka...siapa nak muntah hijau sila klik pangkah di bucu kanan sekarang juga..

Thank You..

Me at the mini dais..the picture i love the most..nampak kurus...

Diri dekat dekat x apa...ahaha
Ada makcik sound tak bleh dok dekat dekat lagi...hehe...

Cake Hantaran from him

Wif Omputih + Hindustan..hehe..Kazen la..ANA

Ciuman Mesra dari mama

Papa n Mama.. assisted by Rakan-Rakan mama di Fasa 7



Buat sementara ni je dulu sebab yang lain ada kat adik..nanti nanti upload lagi ya...

3 comments:

  1. suke la ngan kaler baju mira..royal blue ek?k kaler pe tu?hehehe...cantek(^^)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ni@ @ain ..mula mula mmg nak kaler royal blue ..tapi mak dah terbeli lace kaler biru turqoise jd nak match kene beli kain biru turqoise..tak tahu naper bila dalam gambar jadi kaler royal blue yg asalnyer mmg mira nak::loveliness::

    ReplyDelete