Wednesday, 12 October 2011

Checklist: 7 - 5 Bulan sebelum majlis

Checklist: 7 - 5 Bulan sebelum majlis

Dah lama x update checklist nie..Selepas selesai acara bertunang hari itu, baru kelam kabut kira hari..n letak tickers dalam blog...(design blog sebelum ni tukar, jadi semua tickers n other checklist hilang..) hari hari tgk tickers, tgk makin lama makin dekat..n hari ini baru bukak checklist yang sepatutnya dibuat pada 7 - 5 bulan sebelum majlis..OMG!!! Masa dah tak banyak dah..Let's see what have I done so far..

  • Menghadiri kursus perkahwinan
Status:
Yours Truely
Dear Fiance
(tengah tunggu dia dtg K.L la ni..*_*)

  • Memilih MUA
Status:
Nikah - Done
Resepsi - Done
Bertandang

  • Memilih Photographer
Status:
Nikah - Done
Resepsi - Done
Bertandang
  • Memilih Videographer
Status:
Nikah - masih mencari
Resepsi - masih mencari
Bertandang
  • Entertainment
Status:
Tarian - masih mencari
Kompang - masih mencari
  • Decorator
Status:
Nikah - done
Resepsi -done
Bertandang

  • Caterer
Status:
Nikah - tunggu wedding fair 30 October nanti..
Resepsi - tunggu wedding fair 30 October nanti..
Bertandang
  • Canopy
Status:
Nikah - done
Bertandang
  • Finalized on Doorgift
Status:
Nikah - Nurul in progress
Resepsi - Nurul in progress
Bertandang

  • Guest List
Status:
Nikah - x buat lagi
Resepsi - x buat lagi
Bertandang
  • Stationary
Status:
Wedding Invitation - ?
TQ Card - ?

  • Honeymoon ( if any)
Status:- ?
Date
Place to go
Air Ticket
Accommodation

Banyaknya tak buat lagi..Especially guest list tue...Sebenarnya sebelum ni dah buat dah tapi list tu dah hilang sebab dah lama sangat kepam dalam fail..Kena buat yang baharu..Herm..Siapa je yang nak kena jemput ni..Tiba-tiba rasa macam ramai ke kawan aku yang akan datang ni? Berapa nak kena bajet? Eh? 

Ya Allah, permudahkan la perjalanan hamba mu ini .

Amin.!!

No comments:

Post a Comment