Saturday, 13 August 2011

Hiasan Kamar

Tinggal lagi beberapa hari sahaja nak uruskan untuk hari pertunangan. Tetapi i ada buat silap last month and terbang hampir XXXX sebab bayar balik ganti rugi..sob sob...oleh kerana kekangan bajet, nasib baik government ada umumkan bantuan RM500 untuk setiap kakitangan kerajaan untuk menyambut hari raya nanti. So boleh cover sikit untuk sambutan raya...

Oleh itu, rancangan asal impian untuk buat pelamin mini time pertunangan nanti terpaksa lah dibatalkan. Kena tukar plan buat hiasan kamar sahaja..sob sob sedih sangat... Nak minta tolong parents merealisasikan impian untuk dapatkan mini pelamin..macam segan jer..huhu..ye lah sendiri yang nak kahwin still nak minta sponsor dari diorang lagi..Lain lah kalau diorang yang offer 'Mira nak buat mini pelamin ker??'..ehehe. baru sedap sikit ye tak..

Hiasan Kamar yang menarik di mata hitam i.



Cantik Kan + cermin kat kepala katil tue..suka suka




Heart Shape



Berlatar-belakang sungai ...so sweeettttt...





Under the stars






Glowing like crystals...

2 comments:

  1. Idea cermin tu mmg nampak mcm besh kan...nampak lg luas n menarik dekat kepala katil n simple jer.. ^_^

    ReplyDelete