Saturday, 6 August 2011

49 days to go

Pejam celik pejam celik, sedar tak sedar dah bulan 8 dah sekarang..tinggal lagi 49 hari je lagi untuk buat preparation majlis pertunangan. Satu-satunya benda yang dah siap cuma BAJU TUNANG sahaja. Tapi tudung pun tak der idea lagi nak pakai tudung warna apa sebab tengok baju tunang tue macam terlebih glamer jer..Macam nak beli baju yang lain pun ada juga. Plan nak pakai yang simple simple jer waktu hantar kat tailor but it turn out to be too glamour u. Nanti la I letak teaser baju tu. Rasa segan nak letak awal awal...Rasa x appropriate plak..

No comments:

Post a Comment