Saturday, 13 August 2011

Lagi pelamin angan-angan








Hiasan Kamar

Tinggal lagi beberapa hari sahaja nak uruskan untuk hari pertunangan. Tetapi i ada buat silap last month and terbang hampir XXXX sebab bayar balik ganti rugi..sob sob...oleh kerana kekangan bajet, nasib baik government ada umumkan bantuan RM500 untuk setiap kakitangan kerajaan untuk menyambut hari raya nanti. So boleh cover sikit untuk sambutan raya...

Oleh itu, rancangan asal impian untuk buat pelamin mini time pertunangan nanti terpaksa lah dibatalkan. Kena tukar plan buat hiasan kamar sahaja..sob sob sedih sangat... Nak minta tolong parents merealisasikan impian untuk dapatkan mini pelamin..macam segan jer..huhu..ye lah sendiri yang nak kahwin still nak minta sponsor dari diorang lagi..Lain lah kalau diorang yang offer 'Mira nak buat mini pelamin ker??'..ehehe. baru sedap sikit ye tak..

Hiasan Kamar yang menarik di mata hitam i.



Cantik Kan + cermin kat kepala katil tue..suka suka




Heart Shape



Berlatar-belakang sungai ...so sweeettttt...





Under the stars






Glowing like crystals...

Saturday, 6 August 2011

~E~: Baju Tunang Teaser - 2

Seperti yang dijanjikan semalam, inilah dia sedikit teaser baju tunang yang telah pun siap..dalam masa 2 minggu siap dengan beadings semua.cuma RM350 sebab ada 3 lapis.. Sorila gambar memang sengaja dibuat kabur sebab mana bleh tunjuk betul betul..bakal tunang pun tak tengok lagi.. kesian nanti kat dia..^_^


Credit to DIOS Astana Bridal . Sangat puas hati dengan servis, jahitan dan semua corak yang ada...

49 days to go

Pejam celik pejam celik, sedar tak sedar dah bulan 8 dah sekarang..tinggal lagi 49 hari je lagi untuk buat preparation majlis pertunangan. Satu-satunya benda yang dah siap cuma BAJU TUNANG sahaja. Tapi tudung pun tak der idea lagi nak pakai tudung warna apa sebab tengok baju tunang tue macam terlebih glamer jer..Macam nak beli baju yang lain pun ada juga. Plan nak pakai yang simple simple jer waktu hantar kat tailor but it turn out to be too glamour u. Nanti la I letak teaser baju tu. Rasa segan nak letak awal awal...Rasa x appropriate plak..