Tuesday, 5 July 2011

PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA DI PICC ( 8-10 JULY 2011)

Pameran Pengantin Malaysia kini kembali lagi..Kali ini ia akan berlangsung di PICC selama 3 hari bermula dari 8hb Julai sehingga 10 Julai 2011.

Rasa tak sabar nak tunggu hari Jumaat ni sebab ada dapat voucher lepas klik 'like' n register di Facebook Pameran Pengantin Malaysia by Urban Vibe ni. tapi dengan syarat kena jadi diantara 200 orang yang terawal pergi pameran tu nanti...

Jadi..mesti pergi..mesti mesti..eeee..X sabar nye..

Banyak sangat vendor yang terlibat kali ni terutama Rins Suzana..Sangat suka design design baju diorang. NGI pun ada..sangat sangat suka design pelamin diorang..

Nak tahu lebih lanjut ..silalah 'like' Pameran Pengantin Malaysia- by Urban Vibe Event

Jumpa di sana .. Okay

No comments:

Post a Comment