Monday, 6 June 2011

Grand Wedding

 Setiap b2b pastinya sudah memikirkan apa agaknya tema majlis ataupun bentuk pelamin yang yang diminati. Mira pun macam tue juga. Planning awal yang ada dalam kepala, sama la macam yang lain.. Nak yang 'Simple tapi Elegan', memang la kita nak duduk atas tu sekejap je tapi memori tu akan dibawa sehingga ke akhir hayat. Jadi biar lah kita puas hati kan. Tapi seluk seluk poket, alamak.... kena lah cut cost..*___*

Source:- countryarts.blogspot.com
Wedding review by Laksmi G Nair on Sharifah Farrah Soraya. Grand betul wedding dia kan. Anak kepada Tan Sri Syed Yusof and Puan Sri Sharifah Sabrina.


Cantiknya

Cake yang sungguh mengancam
Wow. Tapi kalau nak ikut sebijik macam itu, memang tak mampu la kan. Sedar siapalah diri ini. *___* . Kesemua gambar event tersebut boleh di lihat di lama blog http://countryarts.blogspot.com.

Keyword sampai terjumpa wedding ni sebab dah berangan-angan nak warna Ivory + Gold + Crystal. Rupanya dah ada yang buat event dengan tema ni dengan sangat terbaik...X per..kita bukan setakat yang kita mampu..

No comments:

Post a Comment