Sunday, 5 June 2011

~E~: Tailor - Needed..huhu

Semalam jalan-jalan kat K.L, pergi Jakel beli kain untuk dipadankan dengan kain lace yang mama dah belikan dari medan hari tue..Dah jumpa dan jalan-jalan lagi survey baju melayu pulak untuk Mr Hatiku.

Dan sekarang masalah dah timbul..Nak hantar baju kat siapa nie ?? huhu..siapa tailor..Tailor depan rumah ni, aku tengok jahitan dia je dah menimbun banyak untk raya nanti. Tu lah , siapa suruh tunang betul betul lepas raya. Dah kena berebut tailor plak. Kat K.L ni bukannya senang nak cari tailor yang betul betul puas hati.

Dah tanya pada ButterflyBeads mana tahu kalau kalau dia boleh terima jahitan jugak..tapi kecewa..


Beads yang dia buat memang sangat lawa...dah risau dah nie..nak tanya siapa lagi ??

Any suggestion nak hantar kat tailor mana-mana area K.L, bangi pun boleh jugak...

Mengharap sangat nie...

2 comments:

  1. hihi.....tak taula area KL dear.......
    klang taula....
    tp utk beads boleh try beadmeplease ke beauty & the beads...kih3

    ReplyDelete
  2. Cik Lijah:- ala..kalau klang kat mana...willing to travel jauh kalau x dapat yang dekat dekat nie..

    ReplyDelete