Sunday, 19 June 2011

~Cute Wedding Invitation Card ~

I dah pening pening dah tengok koleksi kad yang terlampau banyak kat rumah ni. Semuanya cantik cantik..eeee...nak pilih yang mana satu ni..

Survey survey lagi dengan Cik Google tengok dia bagi idea apa..

Suka sangat dengan design dari Camilia Magnolia


Eh ..tapi tu kad untuk Baby Shower laa...ahaha..apa apa pun love it love it so much..

Kad untuk kahwin pun ada jugak lah..cer tengok kat bawah ni..



Eh..naper sumer female dia samer...bukan untuk baby showerla... memang untuk bridal..hahaha..salah paham nie..cuma bunga untuk pic yang terakhir jer yang boleh betul betul bezakan..

Card-card ni semua dia DIY..tapi takkan I nak buat 1000 keping kad macam ni DIY kan...memang tak larat lah kan..tapi tak de ke kat Malaysia ni yang boleh  buat kad macam nie..tapi nak diskaun ..BOLEH ???

No comments:

Post a Comment