Saturday, 11 June 2011

Broga Hill

Akhirnya, setelah sekian lama aku berjaya jugak naik Broga Hill... Yeay.. Semuanya kebetulan sebab kelas aku hari ini dibatalkan dan my office colleague nak pergi Broga Hill jadi apa lagi..

" Ya ya ya..nak ikut.. nak ikut"


Tak jauh pun setakat 1.7 km sahaja pun...*_* tapi tahap kecerunan tu kenapa diorang tak letak sekali eh..huhu..

Ramai betul yang mendaki Bukit Broga ni. Kitorang naik lepas solat subuh dekat masjid yang berdekatan. Then naik bukit ramai-ramai. Rasa macam pesta mendaki bukit beramai-ramai...Tapi tak naik lama sebab cuaca tak mengizinkan. Nak hujan. Bunyi guruh telah pun berbunyi memberikan warning...Lucu lepas bunyi guruh semua cakap "HHAAaAAaaa"...hehe jadi turunlah beramai-ramai jugak

Breakfast kat sini.

Makan Roti Canai jer...

Nak pergi KK plak lah camnie... *_*

2 comments:

  1. tak letak gambar view dari atas ke?

    ReplyDelete
  2. gambar view dari atas kat kamera kawan..ntah dier..sampai la ni dia x bagi bagi..

    ReplyDelete