Friday, 20 May 2011

Wedding Theme

Esok mama nak fly pergi medan, sambil sambil tu aku tengah survey apa lagi yang aku boleh kirim beli atau pun survey kat sana..

Tengah baca baca Kisah Kaseh, tengok idea dia pasal deco guest book dengan Candy Table. Sangat kreatif dan dia telah banyak buat survey pasal benda benda cenggini...

Okay..Guest Book will be on my list for my mom to search in medan..hehe..

Victorian Collection Wedding Guest Book


Amour Collection Guest Book


Bella Donna Collection Champagne Wedding Guest Book


Bella Donna Collection Ivory Wedding Guest Book

Ivory Sparkling Entwined Guest Book and Pen Set


Ivory Beach Collection Guest Book and Pen Set


Dan sekarang aku dah jumpa warna tema yeay..Ni lah dia warnanya, mula-mula fikir nak warna coklat macam Ferrero Roche tue gabung dengan Gold..tapi ramai tak setuju.."GELAP" diorang cakap..huhu

Then nak warna maroon atau pun merah gabung dengan Gold..sebab memang sangat suka dengan warna merah..tapi sebenar-benarnya memang nak elak dari warna merah sebab asyik asyik pakai merah je..huhu

Last n Final, ini lah warna yang memang diidam idamkan sebenarnya cuma tak tahu nak cakap warna apa. Warna 

Ivory + Gold


Jadi boleh match dengan mana mana barang yang akan dipilih nanti termasuk baju..yeay ^_^

4 comments:

  1. eh, tak sangka ada link saya kat sini..huhuhu..=)
    gud luck in ur preparations dear!

    ReplyDelete
  2. hehe..a'ah..u inspired me especially bab DIY..

    tgh nak cuba wat bunga dari kertas tisu..yeay

    ReplyDelete
  3. hai..b2b dtg follow..

    http://misilala.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Okay Ana...thanks sebab follow..

    Dah p sana jugak dah ^_^ ..

    ReplyDelete