Monday, 16 May 2011

Promosi Sana - Sini 2011

Dah lama tak menjengah ke sini..Rindunya rasa *_*

Promosi di sana sini .. Hampir setiap tempat yang ada karnival atau ekspo pengantin..

Semua orang serbu sebab nak cari idea la katakan..

Paling menarik pameran di PICC ..sangkut jugak 3 vendor..dah siap bagi deposit lagi..

Last- last fikir sendiri..alamak..mana satu ni??  semua macam menarik je.. tapi bila calculate balik.. alamak

Over Bajet..

Huhu..

Dah kene pk cut cost...

wwwaaaa...

X pe..x pe.. masa masih panjang..jadi back to the basic..

Start survey dalam blog balik idea idea b2b yang lain..

P/S* Pada b2b yang lain, sebelum pergi karnival pengantin tue, tekadkan dalam hati..aku nak survey jer dulu...ckp byk kali..aku nak survey je dulu..hehe..ataupun tetapkan tema dulu n cari terus barang apa nak..lagi simple..okies

No comments:

Post a Comment