Saturday, 9 April 2011

::Ahad di Bulan April::

Today is Sunday and it is in April. 

Sebenarnya sendiri tak tahu nak tulis apa. Rasa teringin nak pergi Pameran Pengantin di PWTC hari ni. Event ni start hari jumaat lepas tapi tak tahu nak ajak siapa. 

Nak ajak Mr Hatiku, dia kata okay, tapi faham sangat sangat nanti dia kena ikut kawan-kawan dia. Jadi tak boleh nak fix time pun. Sebab nanti dah last last minit, kawan-kawan dia mesti ajak buat aktiviti yang dia sendiri berbelah bahagi dia nak pergi atau tak. Jadi malas la nak ajak dia. 

Nak ajak Nurul, bertuah punya adik. Kalau ajak dia, dia tak mahu tapi kalau dia suruh temankan dia pergi mana-mana, kena pergi plak. 

Kesimpulan, Home Sweet Home. 

Malas nak keluar..hehe..

Kejap lagi nak pergi barang-barang untuk prepare Goodie Bag untuk kanak-kanak for SPLASH DAY ...aktiviti CPK day out..mungkin ini aktiviti terakhir kami semua bersama-sama. So nak bagilah sumbangan sikit supaya ia akan jadi yang terBEST dan dikenang sepanjang masa. 

^_^

No comments:

Post a Comment