Tuesday, 4 January 2011

:::Lapor Diri di Sapura@Mines:::

Dah lama tak update entry kan. Sekarang tengah bz melapor diri kat Sapura@Mines..haaa..tahu tak bangunan Sapura ni yang mana satu. Kalau lalu kat highway Sungai Besi nanti korang nampak la bangunan yang berkubah warna biru di tepi jalan tue...

Mula-mula time Pn Pinta letakkan kat sini, aku tak dapat bayangkan kat mana la sebenarnya tempat ni. Dah elok-elok planning nak pergi cari rumah sewa kat Putrajaya dengan Lily, terpaksa la cancel...Pn Pinta pun pernah posting kat sini jugak dan banyak cerita pasal tempat ni.Dia cerita seronok sangat sampai ada yang dah posting sini sampai tak mahu balik kat tempat asal kat Putrajaya tue...

 Nama Pn Pinta ni sangat unik kan..jangan pandai pandai letak huruf R kat belakang tue...dia dah warning awal2..waktu mula2 jumpa dia, wow..sangat aktif dan lasak. Bila time dia bercakap tue, terserlah gaya kelasakan dia..hehe..jangan marah ya Pn Pinta..Pn memang yang terbaik  ^_^... 
(bukan bodek tau,,siyeesss nie )

Ok ok..But it crossed my mind that maybe she just wanna to sedapkan my hati jer ^_^. At last, bila sampai pagi tadi, sejuk je hati tengok tasik mines nie. Feels so tenang and cool. Dalam hati...yeayyyyy...bestnnyyyeerrrr...Fell in love with this new job place..

Tapi penempatan masih belum ada lagi so kami lepak di Computer Lab ( sekali lagi ) dan masih mengupdate data kami dalam sistem. 

Buat la apa-apa kerja yang patut. yang penting kami bersedia berkhidmat pada bila-bila masa je dari sekarang..

No comments:

Post a Comment