Wednesday, 26 January 2011

Kecanggihan Android

Hari ahad yang lepas aku temankan Mr.Hatiku pergi Sunway Pyramid,dia ada kelas kat sana. Sambil sambil tue aku pusing pusing la kat dalam sunway tue tengok2 apa yang ada. Yelah dah lama tak datang sini..kira-kira adalah jugak lepas habis skolah kot..lama sangat dah tue.then masuk kedai sony ericsson.Reason nak survey2 hp untuk nurul je then Mr.Hatiku masuk dan bermain dengan experia 10..salesman pun seronok melayan kitorang dan terus bercerita dengan rancak..aku tengok pun hp ni macam besh je..nak beli iphone x mampu..mahal sangat..nak signup ngan maxis rasa mcm x berbaloi sbb jarang guna telefon pun..last2 aku angkat 1 ..hehe..android x10..ni test hantar n3 gune android la ni...besh..x yah selalu on laptop selalu dah..yeay..

Published with Blogger-droid v1.6.6

No comments:

Post a Comment