Sunday, 5 December 2010

::Hari Ahad yang Indah::

Kalau sebelum ni aku mengira hari bila lah surat nak sampai ni. Sekarang aku mengira hari bila lah nak pergi report duty. Hari jumaat lepas, aku ke Wisma Rekod buat medical check up. Lepas tu ingat nak pergi office hantar surat resign tapi jalan sangat sesak. Akhirnya aku sampai depan office pukul 6 petang, huhu.. Jadi aku pusing, masuk highway terus balik rumah cari dentist plak. Surat resign tu pun aku post je. Isnin kot baru sampai. Jadi sekarang ni, i'm officially resigned from MiSC. 

Ehsan dari Ms Google *_*
Hari ahad yang indah ini sebab semua sedang bersenang lenang lepak di rumah ^_^. Kedai tutup setiap hari ahad. Yeay.

No comments:

Post a Comment