Friday, 19 November 2010

:::Pelancaran Uniform MiSC yang baru:::November:::

Pada pagi ini, di Hotel Saujana Kuala Lumpur Subang, uniform MiSC yang baru telah dilancarkan. Acara ini telah dirasmikan oleh Captain Rajalingam Subramanian, vice president for fleet management services of Misc Berhad. 


Sebagai salah seorang warga seafarer, aku bangga menyarung uniform baru tersebut pagi tadi dan berdiri di atas pentas..( bangga seyh ..hehe) Lagipun rasanya ini adalah aktiviti terakhirku bersama MiSC Berhad. Rasa sedih pun ada juga. Captain Manuel tanya direct waktu breakfast sekali dengan dia,"Well Raja, when are you planning to go onboard again ?" . Aku hanya mampu tersenyum mendengar soalan tersebut. Nanti jawab salah nanti, yang susah aku juga.


Aku bergaya kat tepi tasik
Bukan senang nak dapat satu complete set attire. Tapi topi tue MiSC bagi pinjam je..huhu.. Dah try minta, tapi En Helmey tak bagi. Tak apa lah, janji dah ada kenangan bersama topi. Oh topi, aku merinduimu. huhu..
Aku bersama model yg lain. En Ikmal (2nd engineer),Syarila, aku, n cadet



MiSC. Terima Kasih kerana memberikan pengalaman yang sangat berharga buatku ^_^ ...

1 comment: