Sunday, 31 October 2010

One of my dreams is coming true ^_^

Hampir setiap hari cek SPA website, ye la sambil main Sorority games kat facebook tue tengok tengok juga kalau result interview dah keluar ke belum. Tiba tiba mataku ternampak satu tajuk tue kat bahagian bawah sekali "Keputusan Temuduga untuk Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41" . Dengan penuh perasaan berdebar-debar aku klik dan masukkan no IC ku..pastue ini yang keluar :-

Betul ke nie ? Macam tak percaya jer. Ingatkan nak tunggu sampai dapat offer letter baru boleh confirmkan betul ker tidak tapi tak tahan nak share juga kat blog nie ^_^. Tadi jumpa Datuk Rahman, the person who interviewed me in a wedding. He remembered me and said Congratulations..hehe...dia ingat kat aku...^_^. So I'm very confident right now, I did good during the interview..Yes..

I did received supports from my family and Mr. Hatiku of course ^_^. And don't forget http://tipsptd.com Lot's of information aku dapat dari website tue.This is the 2nd time I take the PTD exam but 1st time ikut Pre-PAC and interview. Aku beli Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis PTD M41. Tak rugi pun sebab sedikit sebanyak boleh mengurangkan perasaan gemuruh nak jawab peperiksaan tue.Tapi banyak juga buku lain yang aku review. Dah tak larat dah nak baca semua buku tue plus waktu untuk pergi kerja lagi. Nasib baik ada kak Rosma yang sangat memahami.

Sesiapa yang berminat nak beli buku tue. Klik je kat gambar sebelah kiri tue..okay..Good Luck Kengkawan ^_^

No comments:

Post a Comment