Saturday, 4 September 2010

:::Balik Kampung Dah:::

Ari ni bibik dah balik kampung dah... Beshnyer dapat balik kampung.. Dulu pun aku ada kampung jugak walaupun hanya 15 minit perjalanan dari rumah..Tiap Tiap hari dapat balik kampung..  Tapi sekarang semua dah jadi kenangan semata-mata...

Dan aku pun dah secara tak rasminya sudah tidak bekerja lagi, jadi bakal mengganti bibik selama 2 minggu nie.. ohh... selamat berhari raya ya bibik.. Semoga semuanya ceria di kampung, it's time to visit my kazen yang dah selamat melahirkan baby.. Tak p tengok lagi...Mesti comel macam mama dia jugak..

No comments:

Post a Comment