Thursday, 15 July 2010

::New Launch GBC by Mcdonald::

It has been a while since my last entry. Sibuk sangat sangat setiap hari. Cuma tinggal hari ahad jer yang boleh tidur dengan lena lama-lama. Tapi tak bley jugak sebab time tu je yang ada untuk spent time ngan kengkawan plak..X per x per..Susah susah dahulu,senang-senang kemudian kan :)

Mira baru je launch ( ceceh, macam launch besar besaran jer), blog baru mira untuk promosi bisnes Mira. Lebih banyak barang baru akan masuk nanti. Buat setakat ni, Mira cuma fokuskan pada beg makan malam, beg 'hook' dan lanyard 'Bling-bling' bak kata kengkawan office. Alhamdullillah, lanyard banyak mendapat sambutan. Tapi mira tak boleh upload picture lanyard tue sebab tak nampak menarik langsung dalam gambar. Kalau tengok depan2, baru menarik :).. 


Kenapa guna nama nisrina ? Nak pendekkan cerita, sebab nampak mcm besh jer :)

Then, everytime punch out from office, me and my colleague (a.k.a my boss) Kak rosma. will walk from Dayabumi to KLCC everyday. If she can't make it, then I will alone..Has become a routine to us. Both are desperately need to lose some weight..haha..not some..but need to lose a lot of weight.

Losing some weight? Mcd just launch their new burger.. Warrgghhhee ( memerhati gambar burger yang mcm sgt menarik )... GBC..sedap ker ?? Sabar sabar...tak sedap tue...Need to test first..Herm..Limited time only from 11 am to 4 am only for today..herm..x per x per..taak der rezeki la tue..(harap-harap esok ada lagi)...

2 comments: