Saturday, 29 May 2010

::Mata::

Selamat Pengantin Baru buat Nur Diyana. Semoga berkekalan ke anak cucu hendaknya. Mira tak dapat pergi sebab ada urusan..Mira tersalah pilih hari sabtu, mula dari jam 2 petang sampai pukul 12 malam.Banyak event lain yang boleh Mira buat hari sabtu.

Baru nak belajar berniaga, bukan tak boleh belajar dari mama, bukan jugak tak boleh berniaga dari blog macam rakan-rakan yang lain. Mira ingatkan ni sebagai satu langkah untuk promosi kedai mama sekali. Tapi macam susah jugak nak survive nie..huhu..tak per tak per..next week tukar stragegi pulak..

Jadi apa kaitan dengan mata pulak nie ?? Semalam waktu tengah buat preparation, mata Mira tercucuk besi gantung baju mama. Nasib baik tumpul. Tapi sampai sekarang ni mata Mira masih merah dan macam berlaku pendarahan dalaman. Dah cari dalam internet simptom. Dia cakap pendarahan dalaman mungkin berlaku kalau tertusuk benda tumpul, kalau tak, boleh sebabkan glaukoma..Herm..Kena g jumpa doktor nie.Adoi.

1 comment:

  1. cepat2 jumpa doktor mira, takut darah beku je

    ReplyDelete