Monday, 31 May 2010

::I-City - City of Digital Lights::

Sebelum ni, Mira ada tulis entry pasal bawa saudara Mira berjalan-jalan di I-City, kami siap berposing-posing mengambil foto kenangan..hehe.. Baru baru ni, ada terbaca di The Star, I-City ada membuat pertandingan fasa ke-dua pasal tempat ni. Fasa pertama dah lama tamat dah penyertaan sebanyak 1,000 penyertaan sahaja. Kali ini, mereka jangkakan penyertaan sebanyak 3,000 penyertaan.


I-city sangat berpotensi untuk menjadi salah satu destinasi baru pelancongan dalam negara.Hasil foto dari para pemenang fasa pertama fotografi I-City dipamerkan di Shanghai World Expo yang telah diadakan baru-baru ini.
 Hadiah yang ditawarkan pun sangat menarik. Tapi Mira tak de bakat nak jadi photographer. Jadi kepada mereka yang mempunyai bakat, minat, yang paling penting kreatif, inovatif, dan ada kamera boleh la join contest nie. Cepat..Cepat..tarikh tutup dia 31 Ogos 2010.

Theme:
 i-City : It’s Always On

Categories:
1. Art & Technology (Lighting Sculpture)
                2. Scenery & Activities (Includes Family, Building & Aerial View)
                3. Potraiture
                4. Dancing Lights Display themed – “Hibiscus in the Sky”

Venue:
  i-City, Shah Alam 

 Entry Fee: 
RM 10 for up to 3 images

Borang untuk pertandingan ni boleh didapati di laman web utama I-City. Untuk maklumat lebih lanjut. Boleh lah tengok kat laman web I-City : - http://www.i-city.my/

No comments:

Post a Comment