Tuesday, 20 April 2010

:::Hantu kek Versi 2:::

Hari ni hari kedua Mira buat dua tugas, balik lambat lagi. Dah lah hari ni harijadi Mira, kena balik lambat pulak.Nak siapkan kerja cepat tapi tadi ada lawatan CEO plak dan jamuan makan kat Level 18. Seronok betul dapat kambing panggang. Dah lama mengidam nak makan kambing puas puas macam waktu kat atas kapal dulu. Akhirnya dapat juga di harijadiku..Hehe.. Best betul...

Crew-crew kapal yang datang office hari ni semua langkah kanan sebab tak tahu pun sebenarnya ada majlis makan-makan hari ni. :) rezeki diorang la agaknya tu.. Dah puas makan baru datang kat mira buat U.S Visa.Tapi Mira tak sempat lah nak tangkap gambar.

Akhirnya, hari ini Mira balik sangat lambat dan sangat penat. Mama dah beli kek kat rumah tunggu Mira nak potong kek. Dapat kek lagi hari ni..haha..Dari hari sabtu sampai hari ni, tiap tiap hari kek. Nasib baik tak jadi macam hantu kek kat TV3 tue..haha.. Yang tu lagi lah parah..Kalau trainer Mira tau mesti dia bising nie sebab tiap tiap hari makan kek.. :)

1 comment:

  1. ni yg buat aku nak report kat trainer kau nih~~ hahaha

    ReplyDelete